Borohus - En trygg hustillverkare av hus, villor & fritidshus

Borohus har ända sedan starten av sin verksamhet 1928 samlat på sig många erfarenheter. De är en av Sveriges absolut äldsta hustillverkare och har haft flera tusen nöjda kunder genom åren. Borohus är därmed en av de mest framgångsrika inom sin bransch. Borohus har sitt huvudkontor placerat i Mjöbäck, samt flera kontor utspridda över landet. 

Borohus - Fritidshus

Borohus bygger fritidshus efter dina behov så att du och din familj kan spendera er lediga tid där under sommaren, men även under vintern. Fritidshusen från Borohus kan användas året runt utan några problem. Du väljer själv var du vill att ditt fritidshus ska stå. Det finns många underbara platser att välja på som exempelvis en vacker insjö, en fin skogsglänta, ute på landet, fjällmiljö och mycket mer! Du kan välja till ett snyggt garage eller carport till ditt fritidshus eller villa. Det kan vara väldigt smidigt att ha ett ställe att förvara bilen, skottkärran, gräsklipparen eller familjens cyklar. Garagen kommer från en underleverantör med ett stort utbud. Detta gör det möjligt att anpassa garaget till dina behov.

Är du ute efter en villa eller fritidshus bör du kontakta Borohus! De hjälper dig med allt och du kan bolla idéer och ställa frågor. 

Kommentarer