Peter Rathje - Mäklare i Stockholm

I centrala Stockholm hittar ni mäklaren Peter Rathje som arbetar för Fastighetsmäklarna. Han letar ständigt efter nya utmaningar och har lyckats mycket bra med sina försäljningar och är väldigt populär bland sina kunder. Peter har varit intresserad av bostäder och byggnader så länge han kan minnas och intresset är än idag kvar. Han älskar att hjälpa folk att hitta sina drömbostäder och nöjda kunder är det som får honom att älska sitt jobb.

Peter Rathje har ett mycket stort intresse för bilar och har haft väldigt många bilar genom tiderna. Det är främst sportbilar han tycker, framförallt de äldre. Idag är Peter ägare av en Tesla Model X och en äldre Porsche 964 turbo från 1991. Porschen är både hans dröm- och favoritbil som han kommer att behålla en lång tid framöver. Teslan är en smidig och praktisk bil med en hel del kraft.

Fastighetsmäklarna i Stockholm ser till att du får en erfaren och kompetent mäklare när du anlitar dem. Mäklarna är mycket pålästa på området och du får en mäklare som har en stor kunskap om din bostad. Målet är att kunden ska vara mer än nöjd efter att ha anlitat Fastighetsmäklarna.